Mattväljaren

När man väljer matta så ska man välja utifrån vilken entrézon den ska ligga i och hur trafikerad entrén är. Därför erbjuder vi flera olika alternativ för att kunna tillgodose alla behov. Alla våra mattor håller hög kvalité, de är utvecklade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Garanti är en självklarhet. Lika viktigt som att produkterna fungerar, är att de är lätta att sköta och underhålla. Låt ”mattväljaren” nedan hjälpa dig med förslag!

zoner_arbetsprocess

Lätt trafik = upp till 200 pers/dag t ex kontor/mindre butik. Medelhög trafik = upp till 1000 pers/dag t ex större butik/anläggning. Hög trafik = fler än 1000 pers/dag t ex gallerior/sjukhus. Tung trafik = t ex kundvagnar, rullstolar, barnvagnar, kärror etc.

 

Sökresultat


Combi Print

Combi Print är en effektiv och hållbar kombinationsmatta som passar utmärkt för tryck av logotyper, illustrationer och foto.

Coral Classic / Classic Brush

En effektiv torkmatta som både är fuktabsorberande och har en god skrapfunktion. Mattorna är enkla att lägga även i större entréer då stora ytor ska täckas. Mattorna finns i tre olika bredder som rullvara.

ALU-matta Gummi inlägg

En entrématta med gummiinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en mycket slittålig matta som skrapar av den grövre smutsen redan utanför entrén.

ALU-matta WIDE

Entrémattan med aluminiumprofilerna WIDE är en stilren, tät matta där smutsen samlas ovanpå mattan. Den lämpar sig mycket bra för att täcka större ytor, med de breda profilerna får man en mycket slittålig matta.

Astro Turf

Astro Turf är originalet bland ”gräsmattor”, den skrapar effektivt av och samlar upp smuts.

ALU-matta STRONG

Matta med en extra stark aluminiumprofil för entréer med riktigt tung trafik. Mattan klarar pallyftare, bilar, truckar etc.

ALU-matta Kassettborstinlägg

En entrématta med kassettborstinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en matta med extra skrapfunktion, de är mycket slittåliga.

ALU-matta Nålfiltsinlägg

En entrématta med nålfiltsinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en mycket slittålig och fuktabsorberande matta som tar väl hand om den ”fina” smutsen.

ALU-matta i karuselldörr

Entrématta för karuselldörrar med aluminiumprofiler som tillverkas enligt EN 16005 med 3 mm mellanrum mellan profilerna.

ALU-matta med taktilt ledstråk ATF

Komplettera entrémattan med ett taktilt ledstråk för ökad tillgänglighet. Ledstråket läggs med kontrasterande färg till entrémattan och det har två olika profilhöjder för att skapa en taktil känsla. Ledstråket består 7 profiler.

Jaguarmattan

En slitstark skrapmatta med öppet hålmönster i fyra olika höjder.

Yoga Light

En lättare ringgummimatta med inbyggd snedfasad kant för placering direkt på golvet eller marken.

Yoga Zon /Zap

Klassisk ringgummimatta som lätt byggs ihop till önskad storlek och kan kapas för exakt måttanpassning.

Rubett

En robust skrapmatta bestående av tätt formerade mjuka piggar som effektivt skrapar av all grov smuts.

Combi Rullvara ECO

Combi Rullvara ECO är en exklusiv kombinationsmatta som är mycket lämplig som gångmatta i t ex köpcentra. Den är både snygg, ljuddämpande och halksäkrande. Rullarna är 183 cm breda och 20 m långa.

Combi Tile

Combi Tile är en byggbar kombinationsmatta som både skrapar av grov smuts och absorberar väta. Den består av 45 x 45 cm stora plattor med ett djuppressat rutmönster i gummi och en textil ovansida.

Combi Premier ECO

En kraftig och slitstark kombinationsmatta med ytskikt i PET-polyester, tillverkad av återvunna PET-flaskor, ett material som både har en bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt.

Combi Truck

Combi Truck är en kombinationsmatta som rekommenderas för passager med trucktrafik och som tål vikter på upp till 6 350 kg. Mattan har inga fasade kanter vilket gör att man även kan lägga den kant i kant och täcka riktigt stora ytor.

Classic

Classic är en professionellt tvättbar torkmatta som tål de tuffa krav som ställs i entréer med hög trafik. Baksidan är gjord av tjock och kraftig nitrilgummi med en förstärkt kant som håller väta och smuts på plats.

Classic Print

En effektiv miljövänlig torkmatta som passar utmärkt för tryck av logotyper, illustrationer och foto. På färgskalan finns hela 66 färger att välja mellan. Det kraftiga smutsavisande PET-garnet ger en mycket fin lyster och färgbeständighet.

Allt i Ett

En kombinationsmatta som både skrapar av grov smuts och absorberar väta. Baksidan är tillverkad i en kvalitet som är mjuk och följsam men samtidigt mycket slitstark för att passa vårt kalla nordiska klimat. Färgerna matchar Solett.

Solett

En effektiv torkmatta med mycket bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Solett finns i färdiga format eller som rullvara i tre bredder. Färgerna matchar Allt-i-Ett.

Skrapgaller c/c 33 x 11

Skrapgaller för kundanpassade lösningar vad gäller form och funktion. Lämplig för allt från större entréer vid arenor och köpcentrum till den mindre entrén.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år