Vi hjälper dig hela vägen.

Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner, först en skrapmatta som tar hand om den värsta smutsen, därefter en kombinationsmatta som tar den fina smutsen och slutligen en torkmatta som även tar den sista vätan. Men ibland är det inte möjligt att få plats med vare sig tre eller två zoner. Med vårt entrésystem spelar det ingen roll hur din entré ser ut. Innehållet i de olika aluminiumprofilerna anpassas bara efter vilken typ av entré du har. Gummiinlägg, nålfilt, kassettborstar och torkmattor… I rätt kombination ser de till att hålla riktigt rent inne. Vi på Matting guidar dig till din bästa entrélösning!

zoner_arbetsprocess

Rätt från början.

Vi hjälper dig att analysera fastighetens behov och kan rekommendera den bästa lösningen utifrån denna. Självklart är det viktigt att göra rätt från början för att undvika kostsamma förändringar i efterhand. Därför kommer vi gärna in tidigt i processen. Vi har kunskapen som krävs för att installera skrapgaller och mattor som är funktionella och passar in i miljön. Vi har även resurserna för att projektleda hela arbetet, från början till slut. Resultatet blir en långsiktigt hållbar lösning som hjälper till att hålla entrén ren och snygg och som håller städkostnaderna nere.

Skrapgaller och entrémattor för alla miljöer.

Entrance GRID - zon 1

Arkitektoniskt tilltalande skrapgaller för kundanpassade lösningar vad gäller form och funktion. Med våra olika dimensioner täcker vi in de flesta önskemål om en snygg och funktionell lösning utanför entrén.

Entrance ALU - zon 1-3

Entrémattor med mycket bra hållbarhet och som fungerar i alla typer av entréer, finns för både inom- och utomhus. Det smarta systemet av profiler i aluminium, med olika typer av inlägg, gör entrémattan mycket effektiv. Nålfilt, gummi eller borstar, vilken typ av entré du har bestämmer vilka inlägg som behövs. Vårt sortiment finns i flera olika material för att passa olika typer av golvytor och miljöer.

Entrance SCRAPE - zon 1-2

En skrapmatta skall samla upp den grova smutsen och behålla den i mattan samtidigt som den skall vara lättstädad. Att den är halksäkrad och dränerad är ytterligare två funktioner som är viktiga vid valet av skrapmatta.

Entrance DRY - zon 3

Effektiva torkmattor med bred variation för att passa alla entréer. Finns i flera olika kvalitéer, färger och storlekar - det gör dem enkla att anpassa till miljön.

Taktila/visuella entrélösningar - zon 1-3

Vi skapar visuella och taktila (kännbara) entrélösningar med kontrastmarkeringar för alla olika typer av miljöer. Läs mer om dessa lösningar på www.tactileflooring.se

Vi har verktygen.

Kunskap är vårt viktigaste verktyg när vi rekommenderar entrélösningar för alla typer av fastigheter. Vi vet vilken lösning som är lämpligast utifrån persontrafik och belastning i entrén. Vi kan ordna med mätning i de fall då det krävs och vi samarbetar med rikstäckande golv- och plattsättningsföretag i hela Sverige när det önskas hjälp med installationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år