Entrélösning på Scandinavian Mountains Airport | Sälen-Trysil

Scandinavian Mountains Airport | Sälen-Trysil

Den 21 december 2019 invigdes Scandinavian Mountains Airport, den första flygplatsen i Sverige på 20 år. En unik regional satsning med endast 10 minuters transfer till närmaste skidområde. Flygplatsen ska förbättra tillgängligheten och stärka Sälens och Trysils position som internationella skiddestinationer.

Idag står en Internationell flygplats klar och landningsbanan är både ombyggd, förlängd och breddad. Flygledartornet är fjärrstyrt och sköts från Sundsvall. En 5000 kvm stor terminal med 4 gater, tull/gränskontroll, café, Taxfree-butik, biluthyrning, busstransfer finns också på plats. Allt för att kunna ta emot de största flygplanen med svenska och internationella gäster som vill besöka vår fantastiska fjällbygd.
Källa: https://scandinavianmountains.se/

Vi på Matting Solutions är stolta att ha fått leverera entrélösningen till flygplatsens två entréer. Utanför entrédörrarna placerades ett tandat skrapgaller som effektivt skrapar av snö och smuts. I vindfånget ligger vår entrématta Entrance ALU. För ytterligare skrapfunktion inleds entrémattan med profiler med gummi-inlägg, dessa följs sedan av profiler med nålfiltsinlägg för bästa torkfunktion.

Flygtrafiken till och från flygplatsen inleds i mitten av januari 2020.

 

Bildspel på entrélösning på Scandinavian Mountains Airport | Sälen-Trysil

Kombinationsmattan Combi Rullvara i en av entréerna på Arland flygplats (terminal 5).

Arlanda Terminal 5

Arlanda flygplats, terminal 5, håller numera rent i lokalerna med vår kombinationsmatta Combi Rullvara ECO. En matta som är mycket lämplig att täcka större ytor med och som är både snygg, ljuddämpande och halksäkrande.

Ytskiktet i PET-polyester har både en bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt. Det djuppressade mönstret skrapar effektivt av grov smuts. Mattans undersida är av slitstark SBR-gummi. Mattans egenskaper gör att den kräver minimalt med skötsel vilket ger en matta med mycket bra driftsekonomi.

 

Kombinationsmattan Combi Rullvara i en av entréerna på Arland flygplats (terminal 5).

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.