Combi Rullvara ECO

Combi Rullvara ECO är en exklusiv kombinationsmatta som är mycket lämplig som gångmatta i t ex köpcentra. Den är både snygg, ljuddämpande och halksäkrande. Mattan har ett ytskikt i polyester av återvunna PET-flaskor och med en undersida som innehåller återvunnet gummi. Rullarna är 183 cm breda och 20 m långa. Mattan har inga fasade kanter och baksidan är helt slät vilket gör att man även kan lägga den kant i kant och täcka riktigt stora ytor. Det längsgående mönstret är repeterat på bredden vilket gör att skarvarna blir helt osynliga. Ytskiktet i PET-polyester har både en bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt. Det djuppressade mönstret skrapar effektivt av grov smuts. Mattans undersida är av slitstark SBR-gummi. Mattans egenskaper gör att den kräver minimalt med skötsel vilket ger en matta med mycket bra driftsekonomi. Combi Rullvara ECO finns i tre snygga färger.

Combi Tile

Combi Tile är en byggbar kombinationsmatta som både skrapar av grov smuts och absorberar väta. Den består av 45 x 45 cm stora plattor med ett djuppressat rutmönster i gummi och en textil ovansida. Baksidan är nabbad för ventilationens skull. Det djuppressade mönstret skrapar och samlar effektivt all grovsmuts, den textila ovansidan tar hand om fin smuts och väta.

Du bygger lätt själv en matta i den storlek du önskar, det är enkelt att skära till plattorna för exakt mått. Combi Tile är avsedd för placering i golvbrunn eller i kombination med en mattramp direkt på golvet. Plattorna behöver inte limmas vilket gör det enkelt att lyfta upp enstaka plattor för rengöring eller byte. Combi Tile är mycket smutstålig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år