Entrance DRY - Coral Classic och Classic Brush

Coral Classic / Classic Brush

Coral Classic är en effektiv torkmatta som både är fuktabsorberande och har en god skrapfunktion. Mattan hjälper till att hålla golvet inomhus rent längre och minimerar risken för halka.

Coral Classic Brush är en liknande matta men med extra skrapfunktion och tillverkad av Econyl® 100 % återvunnet garn, som tillverkas av använda och övergivna fisknät. Genom att använda Econyl® hjälper vi till att minska produktionsavfall och användandet av icke förnybara naturresurser.

Mattorna är enkla att lägga även i större entréer då stora ytor ska täckas. Mattorna finns i tre olika bredder som rullvara.

Entrance DRY - Combi Print, blomsterbutik

Combi Print

Combi Print passar utmärkt för tryck av logotyper, illustrationer och foto. På färgskalan finns hela 56 färger att välja mellan. Mattan trycks med så kallad HD-teknik vilket ger mycket fin detaljrikedom och skapar tryck med fotokvalitet.

Combi Print är en effektiv och hållbar kombinationsmatta som har ett djuppressat rutmönster i gummi med en textil ovansida av PET. Materialet PET har både en bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt. Baksidan är nabbad för ventilationens skull. Det djuppressade mönstret skrapar och samlar effektivt all grovsmuts, den textila ovansidan tar hand om fin smuts och väta. Mattan har en gjuten fasad kant för att minska snubbelrisk.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år