XL PRINT

XL PRINT är en effektiv printad torkmatta med möjlighet till större mått. Skapa din entrématta med eget tryck, välj mellan 41 färger med hög färgbeständighet för loggor, illustrationer eller fototryck. Baksida av tjock, kraftig nitrilgummi med förstärkta kanter.

COMBI TILE ECO en tork och skrapmatta tillverkad av återvunnet PET-garn.

COMBI TILE ECO

COMBI TILE ECO är en PVC-fri kraftig, slitstark och byggbar kombinationsmatta med ytskikt i återvunnen PET. Det djuppressade mönstret samlar smuts och väta på ett effektivt sätt.

Du bygger lätt själv en matta i den storlek du önskar, det är enkelt att skära till plattorna för exakt mått. COMBI TILE ECO är avsedd för placering i golvbrunn eller i kombination med en mattramp direkt på golvet. Plattorna behöver inte limmas vilket gör det enkelt att lyfta upp enstaka plattor för rengöring eller byte.

Varje COMBI-matta är ett åtagande om miljöansvar. Våra mattor är tillverkade av återvunnet PET-garn, en process som återanvänder upp till imponerande 68 PET-flaskor per kvadratmeter. Genom att välja någon av våra COMBI-mattor gör du ett medvetet val som bidrar till en mer hållbar framtid.

PVC-free Recycling

Fel: Kontaktformulär hittades inte.