COMBI TILE ECO en tork och skrapmatta tillverkad av återvunnet PET-garn.

COMBI TILE ECO

COMBI TILE ECO är en PVC-fri kraftig, slitstark och byggbar kombinationsmatta med ytskikt i återvunnen PET. Det djuppressade mönstret samlar smuts och väta på ett effektivt sätt.

Du bygger lätt själv en matta i den storlek du önskar, det är enkelt att skära till plattorna för exakt mått. COMBI TILE ECO är avsedd för placering i golvbrunn eller i kombination med en mattramp direkt på golvet. Plattorna behöver inte limmas vilket gör det enkelt att lyfta upp enstaka plattor för rengöring eller byte.

Varje COMBI-matta är ett åtagande om miljöansvar. Våra mattor är tillverkade av återvunnet PET-garn, en process som återanvänder upp till imponerande 68 PET-flaskor per kvadratmeter. Genom att välja någon av våra COMBI-mattor gör du ett medvetet val som bidrar till en mer hållbar framtid.

PVC-free Recycling

Torkmatta LUX med maximal absorbtionsförmåga.

LUX

LUX är en effektiv torkmatta för entréer med hög trafik. Mattan är professionellt tvättbar och med en tuft i microfiberblandning som absorberar hela 2,5 gånger mer fukt och damm än standardmattor. Baksidan av mattan är perforerad och tillverkad av 100% nitrilgummi, EXS™.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.