Visa hänsyn, budskapsmattor/logomattor med signalvärde.

Classic Print – Visa hänsyn

Visa hänsyn – mattor med färdigt budskap
I den speciella tid vi lever i just nu så behöver vi ta ett extra stort ansvar. Med två enkla och effektiva åtgärder – att hålla avstånd och tvätta händerna – hjälps vi åt att minska smittspridning och visa hänsyn.
Vi har tagit fram tre färdiga mattor med budskap för att göra det enkelt för dig. Självklart kan du få vilken färg eller text du vill, hör då av dig till oss så hjälper vi dig!

Tips!
1. Placera en matta med budskapet i entrén.
2. Sätt upp en handsprits-/tvättstation och uppmärksamma den med en matta, mattan skyddar även golvet mot fläckar och stänk.

Med en Classic Print i entrén får du inte bara en snygg och välkomnande entré, utan också en effektiv miljövänlig torkmatta som suger upp väta och samlar upp damm, sand och smuts. Det kraftiga smutsavisande PET-garnet (av 100% återvunnet material) ger en mycket fin lyster och färgbeständighet. Mattans baksida är gjord av tjock och kraftig nitrilgummi med förstärkta kanter.

Entrance DRY - Coral Classic och Classic Brush

Coral Classic / Classic Brush

Coral Classic är en effektiv torkmatta som både är fuktabsorberande och har en god skrapfunktion. Mattan hjälper till att hålla golvet inomhus rent längre och minimerar risken för halka.

Coral Classic Brush är en liknande matta men med extra skrapfunktion och tillverkad av Econyl® 100 % återvunnet garn, som tillverkas av använda och övergivna fisknät. Genom att använda Econyl® hjälper vi till att minska produktionsavfall och användandet av icke förnybara naturresurser.

Mattorna är enkla att lägga även i större entréer då stora ytor ska täckas. Mattorna finns i tre olika bredder som rullvara.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år