Entrance by Matting - aluminiumprofilmatta ALU STRONG, effektiv skrap och torkmatta med extra stark aluminiumprofil.

ALU-matta STRONG

Entrématta med extra stark aluminiumprofil.

Det smarta systemet med profiler av aluminium med olika typer av inlägg gör Entrance ALU-mattan mycket effektiv. Välj mellan nälfilt eller gummi, vilken typ av entré du har bestämmer vilka inlägg som behövs.

En entrématta med nålfiltsinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en mycket slittålig och fuktabsorberande matta som tar väl hand om den ”fina” smutsen. Med gummiinlägg i profilerna får du en mycket slittålig matta som skrapar av den grövre smutsen redan utanför entrén. Aluminiumprofilerna hålls samman med av vajrar av rostfritt stål (Ø3 mm) och gummidistanser (3-6 mm), det underlättar vid rengöring i entrébrunnen då mattan enkelt kan rullas undan. Denna förstärkta profil  är avsedd för entréer med riktigt tung trafik och klarar pallyftare, bilar, truckar etc*. Nålfilt är för inomhusbruk och gummi kan användas både inom- och utomhus. Det går även bra att kombineras de båda inläggen.

Entrance ALU är resistent mot:
• Salt / snösmältningsmedel
• Grundläggande kemiska medel som inte innehåller klor.

Entrématta med inlägg av gummi passar bäst i zon 1 och 2, i en entré bestående av tre zoner.
Entrématta med inlägg av nålfilt passar bäst i zon 2 och 3, i en entré bestående av tre zoner.

ALU-matta Gummi inlägg

Entrématta med inlägg av gummi.

Det smarta systemet med mattribbor av aluminium med olika typer av inlägg gör Entrance ALU-mattan mycket effektiv. Nålfilt, gummi eller borstar, vilken typ av entré du har bestämmer vilka inlägg som behövs.

En entrématta med gummiinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en mycket slittålig matta som skrapar av den grövre smutsen redan utanför entrén. Aluminiumprofilerna hålls samman med av vajrar av rostfritt stål (Ø3 mm) och gummidistanser (3-6 mm), det underlättar vid rengöring i entrébrunnen då mattan enkelt kan rullas undan. Den lägsta profilen 10  är avsedd för entréer med normal trafik och 17 är avsedd för entréer med hög trafik. För tyngre trafik bör 22 användas, den klarar kundvagnar, rullstolar, barnvagnar, kärror etc*. För utom- och inomhusbruk. Gummi-inläggen kan även kombineras med inlägg av nålfilt (R) och kassettborst (CB).

Entrance ALU är resistent mot:
• Salt / snösmältningsmedel
• Grundläggande kemiska medel som inte innehåller klor.

Entrématta med inlägg av gummi passar bäst i zon 1 och 2, i en entré bestående av tre zoner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet utkommer 2-6 ggr/år