Entrance by Matting - aluminiumprofilmatta ALU WIDE, effektiva skrap och torkmattor med tät profil.

ALU-matta WIDE

Entrématta ALU WIDE med gummi-, textilt- eller borstinlägg.

Det smarta systemet med profiler av aluminium med olika typer av inlägg gör Entrance ALU-mattan mycket effektiv. Textil, gummi eller borstar, vilken typ av entré du har bestämmer vilket inlägg som behövs.

Entrémattan med aluminiumprofilerna WIDE är en stilren, tät matta där smutsen samlas ovanpå mattan. Den lämpar sig mycket bra för att täcka större ytor, med de breda profilerna får man en mycket slittålig matta. Inlägg av gummi eller borstar ger bästa skrap funktion medan ett textilt inlägg ger både skrap- och torkfunktion. Aluminiumprofilerna hålls samman av gummikonnektorer som gör mattan rullbar.

Mattan kan placeras både i brunn eller som en ovanpåliggande matta, då rekommenderas att man använder en ramp runt om mattan.

Entrance ALU är resistent mot:
• Salt / snösmältningsmedel
• Grundläggande kemiska medel som inte innehåller klor.

Entrématta med inlägg av gummi eller borst passar bäst i zon 1 och 2, i en entré bestående av tre zoner.
Entrématta med inlägg av textil passar bäst i zon 1 och 2, i en entré bestående av tre zoner.

Entrance by Matting - aluminiumprofilmatta ALU STRONG, effektiv skrap och torkmatta med extra stark aluminiumprofil.

ALU-matta STRONG

Entrématta med extra stark aluminiumprofil.

Det smarta systemet med profiler av aluminium med olika typer av inlägg gör Entrance ALU-mattan mycket effektiv. Välj mellan nälfilt eller gummi, vilken typ av entré du har bestämmer vilka inlägg som behövs.

En entrématta med nålfiltsinlägg monterade i aluminiumprofilerna ger en mycket slittålig och fuktabsorberande matta som tar väl hand om den ”fina” smutsen. Med gummiinlägg i profilerna får du en mycket slittålig matta som skrapar av den grövre smutsen redan utanför entrén. Aluminiumprofilerna hålls samman med av vajrar av rostfritt stål (Ø3 mm) och gummidistanser (3-6 mm), det underlättar vid rengöring i entrébrunnen då mattan enkelt kan rullas undan. Denna förstärkta profil  är avsedd för entréer med riktigt tung trafik och klarar pallyftare, bilar, truckar etc*. Nålfilt är för inomhusbruk och gummi kan användas både inom- och utomhus. Det går även bra att kombineras de båda inläggen.

Entrance ALU är resistent mot:
• Salt / snösmältningsmedel
• Grundläggande kemiska medel som inte innehåller klor.

Entrématta med inlägg av gummi passar bäst i zon 1 och 2, i en entré bestående av tre zoner.
Entrématta med inlägg av nålfilt passar bäst i zon 2 och 3, i en entré bestående av tre zoner.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.